NE FÉLJEN AZ ÁRAMSZÜNETTŐL!

A német FEIN a világ első elektromos kéziszerszám gyártója, aki az iparnak gyárt kisgépeket, minden iparosodott országban rendelkezik képviselettel. Magyarországon 1999 óta FEIN -leányvállalat tevékenykedik, és ez a leányválallat nem csak saját termékeit képviseli, hanem a hasonlóan felső kategóriába tartozó GEKO és Eisemann áramfejlesztőket is.

Ezen áramfejlesztők természetesen elsősorban az iparnak elégítik ki az igényeit, de a GEKO és Eisemann áramfejlesztők specialitása, hogy igényes háztartások megbízható áramellátóiként gondoskodnak akár az automatikus hálózat pótlásról, akár a kézi átkapcsolásról - a Felhasználók kívánságának függvényében. Kész megoldásokat kínálunk, Önnek minimális energiát kell befektetnie!

Fein Hungária - Geko és Eisemann áramfejlesztők áramszünet megelőzésére

Az utóbbi években mind gyakrabban érnek utol bennünket a természeti katasztrófák.
Az áramszünetek az utóbbi időkben mind gyakrabban fordulnak elő, és hiába minden elővigyázat és felkészülés, erre egyre sűrűbben számíthatunk! Ennek ellenére, hogy ne kelljen félnie, felhasználóbarát szünetmentes áramellátást kínálunk Önnek!

Töltse le rövid tájékoztatónkat itt (pdf 1MB).

Gondolja végig, mely készülékeit kell Önnek feltétlenül árammal ellátnia!

Az olaj-és gázkészülékek (fűtés) is elektronikus vezérlésűek, és a szivattyú is elektromos energiát igényel! A modern telefonkészülékek pl. csak hálózatról működnek. A modern elektronikai készülékek (pl hűtőszekrény, klímaberendezés, számítógép) „tiszta” áramellátást igényelnek, amely minimális feszültségingadozást feltételez, hogy egyáltalán megfelelő módon tudjon működni!

Ezeket a követelményeket csak az erre a célra tervezett és beállított szinkron és aszinkron generátorok elégítik ki. A különösen költségkímélő kézi átkapcsoló rendszerrel (MNU) a GEKO áramfejlesztő áramkimaradás esetén az Ön legfontosabb elektromos készülékeinek az áramellátója.

Az opcionálisan a GEKO áramfejlesztőbe beépített BLC szünetmentes automatika pedig automatikusan gondoskodik arról, hogy Önnek állandó áramellátása legyen!
Igény esetén az áramfejlesztőjét egyszerűen le kell választania a hálózatról, és akár a nyaralójában használhatja mobil üzemmódban is!