TERMÉKEK

GEKO áramfejlesztők előnyei

Mobilitás
Tömör építési forma, a lehető legkisebb méretek, daruk számára függesztők, alvázak biztosítanak Önöknek mobilitást a GEKO áramfejlesztőkkel.

Minőség
Az összes termelési fokozat gondosan kerül előkészítésre, modern technikai berendezésekkel kerül megmunkálásra, állandó ellenőrzés mellett. Az áramfejlesztők a termelés alatt több minőségi kontrollon esnek keresztül, melyeknél a motorok és a generátorok a legmodernebb bevizsgáló készülékek terhelését kell, hogy kibírják. Természetesen a GEKO áramfejlesztők az EU 2002-es zajszint előírásait teljesítik, sőt, részben már most a 2006-os előírásokat!

Megbízhatóság
A GEKO áramfejlesztők maximális megbízhatósággal rendelkeznek. Többéves használat után is folyamatos teljesítményt biztosítanak.

- Szolíd német értéket teremtő munka

A saját lemezcsomag gyártás, az áramfejlesztő gyártása az alumínium öntvénytől a végszerelésig a gemmingeni székhelyen biztosítja az össze folyamat áttekinthetőségét és vezérelhetőségét!

- Egyéni probléma megoldások a részletekben

Fejlesztő osztályunk az eladás és a termelés közvetlen tapasztalataiból profitál. Így keletkeznek megalapozott, valóságos igényű fejlesztések, amelyeket tapasztalt szakemberek készítenek, és a felhasználásban megbízhatóságot mutatnak.